ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Search

Επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια αφαίρεσης μακιγιάζ

6 σε απόθεμα

Επαναχρησιμοποιήσιμα σφουγκαράκια αφαίρεσης μακιγιάζ

Πλένεται στο πλυντήριο
Περιλαμβάνεται τσάντα ματιών
Τριπλά στρώματα
Δύο χρησιμοποιήσιμες πλευρές
Μίγμα βαμβακερών και ινών μπαμπού
Μεγαλύτερα από τα κανονικά μαξιλάρια αφαίρεσης μακιγιάζ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν είναι κατάλληλο για βερνίκι νυχιών

7,90 

SKU:ΒΜ596

Επαναχρησιμοποιήσιμα σφουγκαράκια αφαίρεσης μακιγιάζ
Μισείτε επίσης να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας πριν πάτε για ύπνο; Υποθέτω ότι θα προτιμούσες να κοιμηθείς άνετα. Ωστόσο, αυτό που το κάνει ακόμη χειρότερο είναι τα παλιομοδίτικα, βαμβακερά μαξιλάρια μιας χρήσης. Αυξάνουν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες, καθώς οδηγούν σε μεγάλες ποσότητες περιττών αποβλήτων. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ένα μόνο μαξιλάρι συνήθως δεν είναι αρκετό. Απελευθερώστε όλες αυτές τις ανησυχίες και μεταβείτε σε επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια αφαίρεσης μακιγιάζ.

Γιατί θέλω επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια;
Τα επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια αφαίρεσης μακιγιάζ σάς επιτρέπουν να κοιμηθείτε με σιγουριά. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους σε κάνουν να νιώθεις καλά.

Πρώτον, επειδή είναι εξίσου πρακτικά με τα μιας χρήσης.

Δεύτερον, αυτά τα μαξιλάρια είναι πιο μαλακά από τα κανονικά, τα οποία κατασκευάζονται συχνά μόνο από βαμβάκι. Αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα είναι ένα μείγμα από βαμβάκι και ίνες μπαμπού. Το πλεονέκτημα των ινών μπαμπού είναι ότι είναι εξαιρετικά μαλακό και αντιβακτηριακό από τη φύση του. Πολύ βολικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Το παχύτερο εσωτερικό στρώμα βοηθά στη διατήρηση του σχήματος και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε και τις δύο πλευρές και καθιστά τα μαξιλάρια ακόμη πιο ανθεκτικά.

 

Πώς προετοιμάζομαι να επαναχρησιμοποιήσω τα σφουγκαράκια ;
Μπορείτε απλά να πετάξετε τα σφουγκαράκια στο πλυντήριο. Το πλύσιμο στους 30-40 ° C πρέπει να είναι αρκετό εάν δεν είναι πολύ βρώμικο. Διαφορετικά, πλύνετε στους 60 ° βαθμούς. Μπορείτε να αποφύγετε να τα χάσετε βάζοντάς τα στην τσάντα πλέγματος.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να τα βάλετε στο πλυντήριο. Σε περίπτωση που μπορεί να ανησυχείτε για το ότι δεν έχετε καθαρό μαξιλάρι λόγω του ότι δεν έχετε πλήρες καλάθι πλυντηρίου, για παράδειγμα. Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να πλύνετε τα σφουγκαράκια με το χέρι. Καλύτερα ακόμη, καθώς θα διαρκέσουν λίγο περισσότερο με αυτόν τον τρόπο.

Μέρος ενός πιο πράσινου κόσμου
Από τη συνεργασία μας με τη Διεθνή Ένωση Ανθρωπίνων Αξιών και Έργων Αναδάσωσης Eden (ERP), φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε αγορά. Αυτό το κάνουμε μαζί με τον ERP, έναν παγκόσμιο εμπειρογνώμονα στη φύτευση δέντρων. Λειτουργούν σε 8 χώρες σε τρεις διαφορετικές ηπείρους και έχουν ήδη περίπου 500 εκατομμύρια δέντρα στον πάγκο. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη συνεργασία; Διαβάστε εδώ.

Με αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια αφαίρεσης μακιγιάζ, συμβάλλετε άμεσα στην αποκατάσταση και διατήρηση των δασών. Είμαστε πολύ ευγνώμονοι για αυτό γιατί μαζί, κάνουμε τη διαφορά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Write a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bestsellers

Vegan Lip Balm με άρωμα Coton Candy από την Inuwet

6,20 
(0 Reviews)
Vegan Lip balm  με άρωμα cotton candy.Εμπλουτισμένο με  shea butter  & macadamia.Θρέφει, αναπλάθει, προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη για πλήρη ανακούφιση.Με ειδική φόμουλα  χωρίς paraben ούτε αλλεργιογόνα. Φτιάχνετε  στη Γαλλία. Χρήση Απλώστε στα χείλη όλη την ημέρα όσες φορές θέλετε
DE234102

Συσκευη δερμοαποξεσης με διαμαντι venuspro

140,00 
(0 Reviews)
Το Diamond Peel είναι ένα μηχάνημα δερμοαπόξεσης με διαμάντι που κάνει τέλειο, απαλό πήλινγκ για καθαρό και βελούδινο πρόσωπο απομακρύνοντας τα κατεστραμμένα κύτταρα με ήπια απολέπιση. Συνίσταται για ρυτίδες, λεπτές γραμμές έκφρασης, ζάρες γύρω από το στόμα, δυσχρωμίες, γεροντικές κηλίδες, ακμή, σημάδια ακμής ή κανονικά σημάδια, τραχύ δέρμα, υφή με κόμπους, πόρους του δέρματος, κεχρία και αποφολίδωση έχοντας θεαματικά αποτελέσματα.
  1. Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα
  2. Λιπαρότητα
  3. Ουλές
  4. Σημάδια ακμής
  5. Ρυτίδες
  6. Πανάδες
Προδιαγραφές Τάση 220V- 240V / 50Hz Ισχύς: 50W Αναρρόφηση κενού: 65-70KPA Μέγεθος: 42 * 35 * 28CM Βάρος: περίπου 4KG Το Πακέτο περιλαμβάνει: 1) Μηχανή Dermabrasion Diamond 2) Σωλήνας κενού PVC 6 * 4 X 1 3) Ράβδοι από ανοξείδωτο χάλυβα X 3 4) Συμβουλές με διαμάντια X 9 5) Πακέτο βαμβακιού φίλτρου X 2 (1 μεγάλο, 1 μικρό) 6) Πρόσθετος σύνδεσμος, σωλήνων και ασφάλειες 7) Πλήρες λεπτομερές αγγλικό εγχειρίδιο / οδηγίες
VN010104

ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ VENUSPRO

Original price was: 290,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 240,00 €.
(0 Reviews)
PLA21

ΣΤΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ VENUSPRO MEDICAL

190,00 
(0 Reviews)
Τι είναι το στυλό πλάσματος; Είναι μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί μια περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος μιας μεθόδου που λέγεται ολάσμα. Χωρίς να αγγίζουμε την επιδερμίδα του ασθενούς, κρατώντας σε πολύ κοντινή απόσταση την άκρη της συσκευής, δημιουργείται διαφορά δυναμικού μεταξύ της συσκευής και του δέρματος και παράγεται ένα ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με σπινθήρισμα. Έτσι αυξάνεται η θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια σε ένα πολύ μικρό σημείο ή κουκίδα (spot) του δέρματος. Κάθε ένα από αυτά τα spot εξαχνώνει τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας, χωρίς να επηρεάζει της βαθύτερες και χωρίς να αφήνει σημάδια. Αυτό προκαλεί την εξάχνωση που με την σειρά της συρρικνώνει το χαλαρό δέρμα και έτσι τεντώνονται οι ρυτίδες. Πλεονεκτήματα: Α. Σε σχέση με της υπάρχουσες συσκευές το στυλό πλάσματος είναι ασφαλέστερο και φορητό. Β. Η συσκευή εξατμίζει κυριολεκτικά το δέρμα με ηλεκτρικό σπινθήρα χωρίς να τον αγγίζει. Γ. Εύκολο στη χρήση. Δ. Έχει την ικανότητα να θεραπεύει αλλοιώσεις που συνήθως απαιτούν λέιζερ CO2.   Εγγύηση: 12 μήνες Τεχνική υποστήριξη : δικό μας συνεργείο επισκευής
BME1240

Επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια μπαμπού The Bamboovement 12τμχ

Original price was: 24,90 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 13,90 €.
(0 Reviews)
Επαναχρησιμοποιήσιμο Πιστοποιημένο FSC Φιλικό προς τα παιδιά 12x καλαμάκι μπαμπού 1x Βούρτσα καθαρισμού

Laouta Sunrise Glow "silicone free" 100ml

20,00 
(0 Reviews)
Το sunrise glow είναι ένα ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων που ενυδατώνουν το δέρμα δίνοντας μία φυσική περλέ λάμψη. Είναι ένα λαμπερό λάδι με ευχάριστο άρωμα από αιθέρια έλαια περγαμόντου,άρωμα βανίλια και τριαντάφυλλο.​ Απλώστε σε νωπό ή στεγνό δέρμα
LIP2990

Κουτί δώρου: Λάδι καθαρισμού, Καρύδα + Βανίλια & LIp Balm - Lip Intimate Care

49,90 
(0 Reviews)
Κουτί δώρου: Λάδι καθαρισμού, Καρύδα Βανίλια & LIp Balm - Lip Intimate Care

Back to Top
Product has been added to your cart