ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Search

My Medi Blog

graceful woman with hand raised standing near plant

Νέα Τεχνολογία στην Αισθητική: Η Καινοτόμος Ραδιοσυχνότητα της Indeeplus 448KHZ

Η Indeeplus 448KHZ είναι μια μοναδική και πατενταρισμένη ραδιοσυχνότητα, γνωστή ως Proionic® radiofrequency, που προσφέρει ευχάριστες και αποτελεσματικές θεραπείες για βελτίωση του προσώπου και του σώματος.

Η τελευταία καινοτομία στις αισθητικές συσκευές, η Indeeplus 448KHZ, είναι μια απίστευτα ευέλικτη νέα λύση που σάς επιτρέπει να έχετε μια ευρεία ποικιλία θεραπειών σε ένα μόνο μηχάνημα, στη συχνότητα 448kHz.

Δείτε τα Πλεονεκτήματα:

 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Μείωση της κυτταρίτιδας
 • Περικοπή του σώματος
 • Εφαρμογές πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση

Πρόκειται για την πιο προηγμένη λύση στην αγορά, καθώς φέρνει την τελευταία κορυφαία ιατρική-αισθητική τεχνολογία στα χέρια σας. Μια πραγματική εναλλακτική που σας επιτρέπει να πάτε ένα βήμα παραπέρα, καθιστώντας την επένδυσή σας κερδοφόρα σε λιγότερο χρόνο.

Εφαρμογές:

 • Σύσφιξη Προσώπου: Ανανέωση του δέρματος, βελτίωση των ρυτίδων
 • Εξάλειψη Εσωτερικού Λίπους: Διαμόρφωση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη, ανάκαμψη μετά από λιποαναρρόφηση, υψηλά επίπεδα εσωτερικού λίπους
 • Ανακούφιση από Πόνους: Ανακούφιση από πόνους στις αρθρώσεις
 • Καθαρισμός τραυματισμών από Αθλητικές Κακώσεις: Μυϊκοί τραυματισμοί σε άκρα
 • Δυσμηνόρροια: Δυσμηνόρροια, κρυοπαγής

Εφαρμογείς:

 • CET (Capacitive Electronic Transfer): Μεταφορά ρεύματος "με χωρητικότητα" στον ασθενή, εντοπίζεται σε βάθος 3 έως 5 εκατοστών, αποτελεσματικός για σύσφιξη του δέρματος και ανακούφιση από πόνους
 • RET (Resistive Electric Transfer): Μεταφορά ρεύματος απευθείας στον ασθενή με ανοξείδωτο ηλεκτρόδιο (μη μονωμένο), εντοπίζεται σε βάθος 9 έως 12 εκατοστών, αποτελεσματικός για το υποδόριο λίπος και το εσωτερικό λίπος

Τεχνικές Προδιαγραφές:

 • Τύπος Τεχνολογίας: RF
 • Μέθοδος Ηλεκτροθεραπείας: Μετάδοση Αντίστασης-Χωρητικότητας
 • Συχνότητα RF: 448KHZ
 • Χειρολαβή: RET χειρολαβή, CET χειρολαβή
 • Ισχύς Μηχανής: 300W
 • Εργασιακή Τάση: 110V/60Hz; 220V/50Hz
 • Διαστάσεις Μηχανήματος: 340495410mm
 • Διαστάσεις Συσκευασίας: 750450510mm

Η Indeeplus 448KHZ αντιπροσωπεύει την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες της ιατρικής αισθητικής που αναζητούν την υψηλότερη απόδοση και αποτελεσματικότητα στις θεραπείες τους. Με τις πολλαπλές εφαρμογές και την προηγμένη τεχνολογία της, η Indeeplus 448KHZ είναι η ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση του ιατρείου ή του ιατρικού κέντρου σας.

scenic view of landscape against sky

VENUSPRO MEDICAL : CRYOMED ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

"Αναβαθμίστε την ομορφιά σας με την κρυολιπολύση: Η Νο1 τεχνολογία της CryoMed από την Venuspro Medical

Αναζητάτε μια αποτελεσματική και ασφαλή λύση για τη μείωση του λίπους στο σώμα σας; Η κρυολιπολύση είναι η απάντηση! Και τώρα, η Venuspro Medical προσφέρει την απόλυτη εμπειρία με το νέο CryoMed, το Νο1 στην αγορά.

Η τεχνολογία της CryoMed επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς επεμβάσεις ή επιπλοκές. Με ειδική τιμή γνωριμίας 13.900€ με ΦΠΑ, δωρεάν μεταφορικά, εκπαίδευση, ελληνικό manual και 12 μήνες γραπτή εγγύηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για την κρυολιπολύση σας.

Blog Banner
photo of people near wooden table

Το Franchise: Μια Ευκαιρία για Κέντρο Αισθητικής Wellness Studio Ευεξία

Σκέφτεστε να ανοίξετε ένα κέντρο αισθητικής ευεξίας; Μήπως αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Ένα ενδιαφέρον μοντέλο που μπορεί να εξετάσετε είναι το franchise. Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε τα οφέλη και τις προκλήσεις του franchise για ένα κέντρο αισθητικής ευεξίας.

Τι είναι το Franchise;

Το Franchise είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ δύο ανεξάρτητων επιχειρήσεων, του γονικού εταιρικού κέντρου αισθητικής ευεξίας και του δικαιούχου του franchise. Ο δικαιούχος του franchise λαμβάνει την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα, το σήμα και το σύστημα λειτουργίας του γονικού κέντρου αισθητικής ευεξίας, ενώ παρέχει στο γονικό κέντρο ένα ποσοστό των εσόδων του.

Οφέλη του Franchise για Κέντρο Αισθητικής Ευεξίας

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του franchise για ένα κέντρο αισθητικής ευεξίας είναι η αναγνώριση του γνωστού και αξιόπιστου επωνύμου του γονικού κέντρου. Οι πελάτες θα έχουν ήδη εμπιστοσύνη στη μάρκα και το όνομα του γονικού κέντρου, κάτι που θα διευκολύνει την προσέλκυση νέων πελατών. Επιπλέον, το γονικό κέντρο θα παρέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για την επιτυχία ενός κέντρου αισθητικής ευεξίας. Ένα άλλο σημαντικό οφέλος του franchise είναι η υποστήριξη που παρέχεται στο δικαιούχο. Το γονικό κέντρο θα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση για το προσωπικό του κέντρου αισθητικής ευεξίας, καθώς και συμβουλές για τη διαχείριση και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Επιπλέον, ο δικαιούχος θα έχει πρόσβαση σε κοινότητα άλλων δικαιούχων franchise, από τους οποίους μπορεί να αποκτήσει συμβουλές και υποστήριξη.
Η Επιτυχημένη Επέκταση του VENUSPRO MEDICAL & WELLNESS STUDIO: Ένα Νέο Κεφάλαιο στον Κόσμο της Αισθητικής και της Ευεξίας Το VENUSPRO MEDICAL & WELLNESS STUDIO ανακοινώνει με υπερηφάνεια το επόμενο βήμα του στην ανάπτυξη της επιχείρησής του με το νέο πρόγραμμα φραντσάιζ. Με μια επιτυχημένη πορεία δεκαετιών στην Καβάλα και τη Ξάνθη, το VENUSPRO φιλοδοξεί να μοιραστεί την εμπειρία του σε νέες αγορές και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

Το Στοίχημα στο Φραντσάιζ:

Η απόφαση του WELLNESS STUDIO EΥΕΞΙΑ να υιοθετήσει το μοντέλο του φραντσάιζ αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα προς την περαιτέρω επέκταση του brand. Οι επιχειρηματίες που θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν ένα WELLNESS STUDIO EΥΕΞΙΑ franchise θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα επιτυχημένο σύστημα που έχει αποδείξει την αξία του στην αγορά.

Τα Πλεονεκτήματα του VENUSPRO Franchise:

 1. Έτοιμη Δομή και Επιτυχημένο Μοντέλο: Το VENUSPRO διαθέτει ένα έτοιμο μοντέλο που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του. Οι φραντσαίζερ θα επωφεληθούν από την επιτυχία που έχει ήδη επιτευχθεί στην Καβάλα και τη Ξάνθη.
 2. Στήριξη στον Σχεδιασμό και τον Εξοπλισμό: Η ομάδα του VENUSPRO θα αναλάβει τον σχεδιασμό και τον εφοδιασμό των νέων κέντρων αισθητικής και ευεξίας από το μηδέν. Αυτό εξασφαλίζει ομοιογενή και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
 3. Εξειδικευμένη Εκπαίδευση: Οι νέοι επιχειρηματίες θα λάβουν εξειδικευμένη εκπαίδευση για να εξασφαλίσουν ότι παρέχουν τις υπηρεσίες με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού.

Ανατρέποντας τα Κέντρα Αισθητικής και Ευεξίας:

Το WELLNESS STUDIO EΥΕΞΙΑ φέρνει την επιτυχία του σε νέες περιοχές, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο φραντσάιζ που θα ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της αισθητικής και της ευεξίας. Με τον επιπλέον πλούτο εμπειρίας και τη στήριξη του φραντσάιζ, το VENUSPRO συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον του κλάδου και να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες αισθητικής και ευεξίας.

Προκλήσεις του Franchise για Κέντρο Αισθητικής Ευεξίας

Όπως κάθε επιχειρηματικό μοντέλο, το franchise έχει και τις δικές του προκλήσεις. Ένα από τα κύρια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κέντρο αισθητικής ευεξίας είναι η αρχική επένδυση. Ο δικαιούχος του franchise θα πρέπει να πληρώσει το κόστος για την άδεια χρήσης του γονικού κέντρου, την αγορά του εξοπλισμού και την ανακαίνιση του καταστήματος. Μια άλλη πρόκληση είναι η απώλεια της αυτονομίας. Ως δικαιούχος franchise, θα πρέπει να ακολουθείτε τα πρότυπα και τις διαδικασίες που έχουν καθοριστεί από το γονικό κέντρο. Αυτό μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητά σας να προσαρμοστείτε στις τοπικές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Η Ισχύς του Φραντσάιζ στην Αισθητική Ευεξία:

 1. Προσβασιμότητα για Επιχειρηματίες: Το μοντέλο του φραντσάιζ παρέχει μια ευκαιρία για επιχειρηματίες να εισέλθουν στον κόσμο του κέντρου αισθητικής με στήριξη, εκπαίδευση και έτοιμη δομή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε ατομικά άτομα να διαχειριστούν την επιχείρησή τους με επιτυχία χωρίς το άγχος του να ξεκινούν από το μηδέν.
 2. Κοινότητα και Ενοποίηση: Τα κέντρα αισθητικής και ευεξίας που λειτουργούν υπό ένα κοινό όνομα δημιουργούν μια ενότητα και αναγνώριση στον χώρο. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν συνεπή ποιότητα και υπηρεσίες, ενώ οι επιχειρηματίες επωφελούνται από τη συλλογική δύναμη της ενοποιημένης παρουσίας τους.

Το Πλεονέκτημα της Συστηματοποίησης:

 1. Ενιαία Εμπειρία Πελάτη: Με ένα κοινό brand, τα κέντρα αισθητικής φραντσάιζ μπορούν να προσφέρουν μια ενιαία εμπειρία σε πελάτες από διάφορες περιοχές. Αυτό διευκολύνει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών.
 2. Αυστηρά Πρότυπα Ποιότητας: Οι φραντσαίζερ προωθούν και τηρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας, εκπαιδεύοντας το προσωπικό τους και εφαρμόζοντας τις καλύτερες πρακτικές σε κάθε κέντρο.

Η Εξέλιξη του Κλάδου:

Ο κλάδος του κέντρου αισθητικής και ευεξίας εξελίσσεται με τη συνεισφορά του φραντσάιζ, δημιουργώντας μια ισχυρή αγορά που εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Η συνδυασμένη εμπειρία για επιχειρηματίες και πελάτες δίνει νέα δυναμική σε έναν κλάδο που βασίζεται στη φροντίδα του σώματος και της ψυχής.

Συμπεράσματα

Το franchise μπορεί να αποτελέσει μια ελκυστική επιλογή για ένα κέντρο αισθητικής ευεξίας. Οι πλεονεκτήματα της αναγνώρισης της μάρκας και της υποστήριξης που παρέχεται από το γονικό κέντρο μπορούν να βοηθήσουν στην επιτυχία της επιχείρησης. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι προκλήσεις, όπως η αρχική επένδυση και η απώλεια αυτονομίας.

TOP 5 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ CRYOCOOL

VENUSPRO MEDICAL

body sculpting technology

Published: January 25, 2021

Εάν έχετε βαρεθεί να δοκιμάζετε πολλούς τρόπους για να μετατοπίσετε το επίμονο λίπος - αλλά δεν θέλετε να καταφύγετε σε επεμβατική χειρουργική επέμβαση - η CRYOCOOL θα μπορούσε να είναι η ακριβής λύση που αναζητάτε. Μια ασφαλής διαδικασία με μηδενικό χρόνο ανάκτησης, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την επιλογή της CRYOCOOL ως τρόπο ασφαλούς και γρήγορης απαλλαγής από το ανεπιθύμητο λίπος. Από πραγματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα εδώ είναι τα 5 οφέλη της κατάψυξης λίπους για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε.

Προσφέρει φυσικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα: Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά την κατάψυξη λίπους εξασφαλίζουν σταδιακά αλλά φυσικά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι ασθενείς θα παρατηρήσουν διαφορά ξεκινώντας από 4-6 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, με πλήρη αποτελέσματα στις 12 εβδομάδες, με ορατές αλλαγές στο περίγραμμα του σώματός σας. Και έτσι, για όποιον αναζητά μια μη επεμβατική διαδικασία που θα προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα, η επιλογή της κατάψυξης λίπους στο Σίδνεϋ θα κάνει ακριβώς αυτό.

Μηδενικός χρόνος αποκατάστασης: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές χειρουργικές επεμβάσεις, η κατάψυξη λίπους είναι μη επεμβατική και μη χειρουργική. Η θεραπεία παγώνει και σκοτώνει τα λιποκύτταρα του σώματος και, ενώ μπορεί να εμφανίσετε κάποια ερυθρότητα και πρήξιμο, θα μπορείτε να συνεχίσετε την κανονική σας ρουτίνα με ελάχιστη ενόχληση μετά τη διαδικασία.

Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια: Το βασικό πλεονέκτημα της CRYOCOOL είναι ότι μπορεί να αφαιρέσει οριστικά τα στοχευμένα λιποκύτταρα. Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, με την κατάψυξη λίπους υπάρχει λιγότερος κίνδυνος ανάκτησης βάρους, επειδή τα λιποκύτταρα στην πραγματικότητα καταστρέφονται και απομακρύνονται από το σώμα. Τόσο αποτελεσματικό όσο και οικονομικά, όποιος θέλει να γλυπτεί και να ακονίσει το σώμα του θα συμφωνήσει ότι η τιμή της κατάψυξης λίπους στο Σίδνεϊ είναι μια αξιόλογη επένδυση λαμβάνοντας υπόψη το μακροχρόνιο αποτέλεσμα που υπόσχεται.

Αποτελεσματική: Οι διαδικασίες κατάψυξης λίπους έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν κοινές τσέπες με επίμονο λίπος στο σώμα. Ενώ ορισμένες τεχνολογίες μπορούν να στοχεύσουν μόνο μία περιοχή ή εφαρμοστή κάθε φορά, στο Body Catalyst, χρησιμοποιούμε την εγκεκριμένη TGA, ιατρικής ποιότητας τεχνολογία Clatuu με διπλούς εφαρμοστές 360 μοιρών για πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία αδυνατίσματος είναι αρκετά γρήγορη, σε διάστημα 12 εβδομάδων. Οι περιοχές που μπορούν να στοχευτούν περιλαμβάνουν τους μηρούς, τις σακούλες, τα μπράτσα, την πλάτη, το στομάχι, τις λαβές αγάπης, το πηγούνι, το ανδρικό στήθος και άλλα μέρη του σώματος. Πριν κάνετε κράτηση για οποιαδήποτε διαδικασία, αξίζει πάντα να αφιερώνετε χρόνο για να διαβάσετε κριτικές για την κατάψυξη λίπους στο Σίδνεϊ, για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε αξιόπιστα και αξιόπιστα χέρια.

Επιτυχής: Η κατάψυξη λίπους με την τεχνολογία CRYOCOOL είναι μια διαδικασία που είναι εγκεκριμένη από TGA, ιατρικού βαθμού και υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες. Θεωρείται πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τη μετατόπιση ανεπιθύμητου λίπους. Μπορείτε να περιμένετε έως και 30% μείωση του λίπους στην περιοχή που θεραπεύτηκε μετά την πρώτη σας συνεδρία και τα αποτελέσματα έχουν αποδειχθεί ότι είναι μακροχρόνια. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε τουλάχιστον δύο συνεδρίες στην περιοχή που αντιμετωπίζεται.

Venuspro Medical Σημειώνει Επιτυχία Με Το Νέο Μηχάνημα VENUSPRO ICE 4 WAVE

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, η Venuspro Medical χαίρει επιτυχίας με την εγκατάσταση του καινούργιου μηχανήματος VENUSPRO ICE 4 WAVE, που καινοτόμοι στον χώρο της αισθητικής αποτρίχωσης με την αποτελεσματικότητά του και την ασφάλειά του.

Η Venuspro Medical διαθέτει περίπου 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μηχανημάτων αισθητικής, καταστρώνοντας τον δρόμο για την ανακάλυψη των πιο προηγμένων τεχνολογιών και την προσφορά εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας αντικατοπτρίζεται σε κάθε επιτυχημένη εγκατάσταση όπως αυτή.

Το VENUSPRO ICE 4 WAVE αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα μηχανήματα αισθητικής αποτρίχωσης laser στην αγορά, προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στους πελάτες της Venuspro Medical.

Η ημέρα αυτή αποτελεί μια ακόμα επιτυχία για το Ινστιτούτο Αισθητικής BEAUTY ART, υπό την ηγεσία της Ψαρρού Μαρία Ε. Η διεύθυνση του ινστιτούτου είναι Δημητρίου Ανδρέα 63, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ, και η Μαρία ευχαριστεί θερμά όλους για τη στήριξη τους.

Με την Venuspro Medical να προσφέρει συνεχώς το καλύτερο στην αισθητική αποτρίχωση, το μέλλον της αισθητικής βρίσκεται σε ασφαλείς και αποτελεσματικές χέρια.

volunteers planting trees

“Ευεξία” και “We4all”: Ένωση Δυνάμεων για τον Πλανήτη και την Κοινωνία

Στην εποχή που η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στις περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές προκλήσεις, πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί αναζητούν νέους τρόπους για να στηρίξουν τον πλανήτη και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα αυτής της προσπάθειας είναι η συνεργασία μεταξύ του wellness studio "Ευεξία" και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "We4all".

Το "Ευεξία", με τα καταστήματά του στις πόλεις Καβάλα και Ξάνθη, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωτοπόρου προσφέροντας υπηρεσίες ευεξίας στους πελάτες του. Από τις 30 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, το "Ευεξία" προσφέρει εκπληκτική ευκαιρία: έκπτωση -30% σε όλες τις νέες υπηρεσίες. Αλλά αυτή η συνεργασία δεν σταματάει εκεί.

Το 20% των εσόδων που θα προκύψουν από αυτήν την προσφορά θα διατεθεί στον οργανισμό "We4all". Ο "We4all" δημιουργήθηκε το 2018 μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι από δύο φίλους, τον Γιάννη και τον Αντώνη. Η αποστολή τους είναι περιβαλλοντική και ανθρωπιστική, με ενέργειες που περιλαμβάνουν αναδασώσεις, δενδροφυτεύσεις, προστασία δασών, καθαρισμό ακτών και διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, από το 2018 έως και σήμερα, οι πρωτοβουλίες του "We4all" έχουν οδηγήσει στη φύτευση πάνω από 200.000 δέντρα σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 30.000 παιδιά για το περιβάλλον και έχουν ενθαρρύνει ανθρώπους με ηγετικές δεξιότητες να δημιουργήσουν τοπικές ομάδες "We4all".

Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Το "Ευεξία" και ο "We4all" μας δείχνουν ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε αλλαγή, τόσο στην κοινότητά μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

WELLNESS STUDIO EΥΕΞΙΑ ΚΑΒΑΛΑ & ΞΑΝΘΗ – ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ WELLNESS STUDIO ΕΥΕΞΙΑ

Η αισθητική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς, εισάγοντας συναρπαστικές καινοτομίες που ενισχύουν την ευξείνια της εμπειρίας. Το Wellness Studio Ευεξία στην Καβάλα και τη Ξάνθη αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο της αισθητικής, προσφέροντας τα πιο κορυφαία καινοτόμα μηχανήματα σε συνεργασία με τη VenusPro Medical.

Το Wellness Studio Ευεξία αναγνωρίζοντας τη σημασία της τεχνολογικής εξέλιξης και της προσφοράς των πιο αποτελεσματικών υπηρεσιών στους πελάτες του, έχει επενδύσει σε πολλά κορυφαία και καινοτόμα μηχανήματα αισθητικής. Μια από τις κύριες συνεργασίες που έχει αναπτύξει είναι με την VenusPro Medical

Η συνεργασία με την VenusPro Medical έχει επιτρέψει στο Wellness Studio Ευεξία να προσφέρει στους πελάτες του τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες.

Η συνεργασία με τη VenusPro Medical αντιπροσωπεύει μια σημαντική στρατηγική επιλογή του Wellness Studio Ευεξία, ενσωματώνοντας την προηγμένη τεχνολογία της VenusPro στις αισθητικές υπηρεσίες τους. Η VenusPro Medical είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις καινοτόμες λύσεις της στον τομέα της αισθητικής, προσφέροντας προηγμένα μηχανήματα που βασίζονται σε επιστημονική έρευνα και κλινικές μελέτες.

Προηγμένα Μηχανήματα Αισθητικής στο Wellness Studio Ευεξία:

 1. Venus Shape™: Το Venus Shape™ είναι μια εντυπωσιακή λύση για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του αδυνάτισμα . Χρησιμοποιεί μια μοναδική συνένωση τεχνολογιών για αποτελεσματικά αποτελέσματα.
 2. Venus Viva™: Αυτή η προηγμένη μηχανή εφαρμόζει την τεχνολογία NanoFractional Radio Frequency (RF) για τη βελτίωση της υφής του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων και των ατελειών.
 3. Venus Legacy™: Χρησιμοποιώντας τη συνδυασμένη τεχνολογία του παλμικού μαγνητικού πεδίου και της πολύπολης ραδιοσυχνότητας, το Venus Legacy™ παρέχει σύσφιξη του δέρματος και ανόρθωση σε διάφορες περιοχές του σώματος.
 4. ULTRAMAX 4 WAVE : Eνα από τα κορυφαία μηχανήματα αποτρίχωσης στον της ομορφιάς

Η Εμπειρία του Ευεξία στην Αισθητική:

Το Wellness Studio Ευεξία δεν προσφέρει μόνο εξειδικευμένα μηχανήματα, αλλά εξασφαλίζει και μια αναζωογονητική εμπειρία για τους πελάτες του. Με την τεχνολογική αρτιότητα της VenusPro Medical και την εξειδίκευση του Wellness Studio Ευεξία, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες αισθητικής που προσφέρουν ορατά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Το Wellness Studio Ευεξία στην Καβάλα και τη Ξάνθη αναδεικνύεται ως κορυφαίο προορισμό για αισθητικές υπηρεσίες, προσφέροντας τα πιο καινοτόμα μηχανήματα από τη συνεργασία της με τη VenusPro Medical. Η συνδυασμένη εμπειρία και τεχνολογία εξασφαλίζουν την παροχή αποτελεσματικών και αναζωογονητικών αισθητικών λύσεων για την ομορφιά και την ευεξία των πελατών.

Θα τους βρείτε

ΚΑΒΑΛΑ : ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 8 2510 211 657

ΞΑΝΘΗ : TΣΙΜΙΣΚΗ 31 · 2541 077753

KD MEDISPA ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ULTRAMAX

Η ομάδα της Venuspro Medical επισκέφθηκε σήμερα, 9/8, την Λαμία και τον εντυπωσιακό χώρο του KD MEDISPA, παρέχοντας το κορυφαίο μηχάνημα ULTRAMAX 4 WAVE για ανώδυνη αποτρίχωση. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει αποτελεσματική αποτρίχωση με αίσθηση άνεσης. Το KD MEDISPA φιλοξενεί αυτήν την καινοτόμα προσέγγιση, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία για την ομορφιά και την περιποίηση του δέρματος.

topless woman holding white flower

Eξελίσσοντας την Ομορφιά με Καινοτόμα Μηχανήματα Αισθητικής – Η VenusPro Medical στην Καβάλα

Η VenusPro Medical, μια εταιρεία με έδρα την Καβάλα, δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και 11 χρόνια στον χώρο της ομορφιάς και αισθητικής. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων μηχανημάτων αισθητικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Μια από τις μεγάλες δυνατότητες της VenusPro Medical είναι η επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και την Κύπρο των διεθνώς αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων μάρκετ ULTRAMAX και MANTIS. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν εγγύηση, ασφάλεια και εξειδίκευση σε όλα τα μηχανήματα που προσφέρουν.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών, με πάνω από 400 κέντρα στην Ελλάδα και περισσότερα από 80 στο εξωτερικό. Αυτό αποτελεί μια απόδειξη της αξιοπιστίας και της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η VenusPro Medical.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της VenusPro Medical είναι η εκπαίδευση που παρέχει στους επαγγελματίες αισθητικούς που συνεργάζονται μαζί της. Οι ειδικευμένοι αισθητικοί λαμβάνουν πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση στη χρήση των μηχανημάτων, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και αποτελεσματική χρήση τους.

Ο υπεύθυνος της VenusPro Medical, Μάρκος Σκορδάς, είναι μια προσωπικότητα με πολυετή εμπειρία στον χώρο της αισθητικής, και έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και της αναγνώρισής της ως ένα από τα πρωτοπόρα ονόματα στον χώρο της ομορφιάς.

Η VenusPro Medical συνεχίζει να προοδεύει και να προσφέρει την κορυφαία τεχνολογία στον χώρο της αισθητικής, με στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της και να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία στο μέλλον.

Back to Top
Product has been added to your cart