ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Search

In Stock

Σαουνα Σπα για 2 Άτομα 2000W

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 

3.200,00 

Credit module tbi bank 1.1.1
SKU:VN39425

Περιγραφή προϊόντος:

  • Προ-Συναρμολογημένος Σχεδιασμός: Η σαουνα διαθέτει προ-συναρμολογημένο σχεδιασμό, απαιτώντας μόνο απλή συναρμολόγηση κατά την παραλαβή. Παρέχονται σαφείς οδηγίες εγκατάστασης και διαγράμματα καλωδίωσης, εξαλείφοντας τις δυσκολίες των περίπλοκων βιδών.
  • Ασφαλής και Εύκολη Καύση Λίπους: Με ισχυρό σύστημα γρήγορης θέρμανσης 2000W, η σαουνα προσφέρει ευρύ φάσμα θερμοκρασίας από 25°C έως 65°C (77℉ έως 149℉). Είναι πιστοποιημένη από την ETL για την ασφάλεια με τιμή ακτινοβολίας EMF ≤ 3MGS. Ο ενσωματωμένος θερμαντικός πίνακας γραφενίου μπορεί να καίει περίπου 300 Kcal σε μόλις 30 λεπτά ημερησίως, βοηθώντας σας να αποκτήσετε ένα υγιές σώμα χωρίς έντονη άσκηση.
  • Ευχάριστη Εμπειρία Σαουνά: Απολαύστε μουσική, φωτισμό, έλεγχο θερμοκρασίας και χρονοδιακόπτες για μια πιο ευχάριστη εμπειρία σαουνας. Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα αυτές τις λειτουργίες. Ένας συμπεριλαμβανόμενος χώρος ρούχων προσφέρει έναν τόπο για να κρεμάσετε τις πετσέτες και τα ρούχα σας.
  • Πάγκοι 6mm: Κατασκευασμένοι από φυσικό ξύλο ελάτης Καναδά, οι πάνελς πάχους 6mm εξασφαλίζουν αντοχή και φυσική αισθητική. Η ξύλινη κατασκευή δεν προσφέρει μόνο υψηλή ποιότητα, αλλά και άνετη εμπειρία σαουνας, προσθέτοντας μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς στο περιβάλλον του σπιτιού σας.
  • Ιδανικό για Δύο Άτομα: Με συμπαγείς διαστάσεις 137.5 x 137.5 x 190 εκατοστά (54.17 x 54.17 x 74.8 ίντσες), αυτή η μίνι σαουνα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης για ένα ή δύο άτομα. Μπορεί να εγκατασταθεί άνετα στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το υπόγειο ή ακόμα και σε ένα προσωπικό γυμναστήριο.
  • Ανακουφιστική Θέρμανση: Η υψηλή θερμότητα συνδυασμένη με τους θερμαντικούς πίνακες γραφενίου προσφέρει εξαιρετική ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα. Αυτό επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση της θερμότητας στο σώμα, βοηθώντας στην ανακούφιση από την αϋπνία, στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, στη χαλάρωση των μυών, στην απώλεια βάρους και στην αποτοξίνωση μέσω της αποβολής του κρύου.
  • Χρωματοθεραπεία: Η χρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί χρώματα για να ρυθμίσει τις δονήσεις του σώματος, προάγοντας την υγεία και την αρμονία. Η εφαρμογή του πλήρους φάσματος ορατού φωτός σε ενεργειακά σημεία βοηθά στην ισορροπία του σώματος, με κάθε χρώμα να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες.
  • Απλή Σύνδεση: Η καλωδίωση χρησιμοποιεί χρωματικούς κωδικούς, διευκολύνοντας τις συνδέσεις. Παρέχουμε ένα πλήρες διάγραμμα καλωδίωσης για να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε εύκολα και να εγκαταστήσετε επιτυχώς τη σαουνα.

Αυτή η αίθουσα σαουνας διαθέτει κομψό σχεδιασμό, κατάλληλη για διάφορες τοποθεσίες. Είτε στο σαλόνι, στο μπάνιο, στην κρεβατοκάμαρα, στο υπόγειο ή στο γυμναστήριο, μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση και την άνεση μιας σαουνας οποιαδήποτε στιγμή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Write a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bestsellers

6L Hot Stone venuspro medical

220,00 
(0 Reviews)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ
NV0R3402

Ταϊλανδέζικο κρεβάτι για περιποίηση κεφαλιού και σώματος

Original price was: 2.600,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 2.100,00 €.
(0 Reviews)
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 20-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
SPA0520

Θερμαινόμενο κρεβάτι μασάζ

7.890,00 
(0 Reviews)
ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ SPA ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ
VN04929983

Cryo Hybrid ηλεκτρικός θάλαμος κρυοθεραπείας

167.000,00 
(0 Reviews)
Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες έως -110°C Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Βελτιωμένη ψυχική υγεία Τιμή με Φ.Π.Α Made in EU

Back to Top
Product has been added to your cart