Venuspro Medical Σημειώνει Επιτυχία Με Το Νέο Μηχάνημα VENUSPRO ICE 4 WAVE

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, η Venuspro Medical χαίρει επιτυχίας με την εγκατάσταση του καινούργιου μηχανήματος VENUSPRO ICE 4 WAVE, που καινοτόμοι στον χώρο της αισθητικής αποτρίχωσης με την αποτελεσματικότητά του και την ασφάλειά του.

Η Venuspro Medical διαθέτει περίπου 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μηχανημάτων αισθητικής, καταστρώνοντας τον δρόμο για την ανακάλυψη των πιο προηγμένων τεχνολογιών και την προσφορά εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας αντικατοπτρίζεται σε κάθε επιτυχημένη εγκατάσταση όπως αυτή.

Το VENUSPRO ICE 4 WAVE αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα μηχανήματα αισθητικής αποτρίχωσης laser στην αγορά, προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στους πελάτες της Venuspro Medical.

Η ημέρα αυτή αποτελεί μια ακόμα επιτυχία για το Ινστιτούτο Αισθητικής BEAUTY ART, υπό την ηγεσία της Ψαρρού Μαρία Ε. Η διεύθυνση του ινστιτούτου είναι Δημητρίου Ανδρέα 63, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ, και η Μαρία ευχαριστεί θερμά όλους για τη στήριξη τους.

Με την Venuspro Medical να προσφέρει συνεχώς το καλύτερο στην αισθητική αποτρίχωση, το μέλλον της αισθητικής βρίσκεται σε ασφαλείς και αποτελεσματικές χέρια.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required