“Ευεξία” και “We4all”: Ένωση Δυνάμεων για τον Πλανήτη και την Κοινωνία

volunteers planting trees

Στην εποχή που η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στις περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές προκλήσεις, πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί αναζητούν νέους τρόπους για να στηρίξουν τον πλανήτη και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα αυτής της προσπάθειας είναι η συνεργασία μεταξύ του wellness studio “Ευεξία” και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “We4all”.

Το “Ευεξία”, με τα καταστήματά του στις πόλεις Καβάλα και Ξάνθη, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωτοπόρου προσφέροντας υπηρεσίες ευεξίας στους πελάτες του. Από τις 30 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, το “Ευεξία” προσφέρει εκπληκτική ευκαιρία: έκπτωση -30% σε όλες τις νέες υπηρεσίες. Αλλά αυτή η συνεργασία δεν σταματάει εκεί.

Το 20% των εσόδων που θα προκύψουν από αυτήν την προσφορά θα διατεθεί στον οργανισμό “We4all”. Ο “We4all” δημιουργήθηκε το 2018 μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι από δύο φίλους, τον Γιάννη και τον Αντώνη. Η αποστολή τους είναι περιβαλλοντική και ανθρωπιστική, με ενέργειες που περιλαμβάνουν αναδασώσεις, δενδροφυτεύσεις, προστασία δασών, καθαρισμό ακτών και διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, από το 2018 έως και σήμερα, οι πρωτοβουλίες του “We4all” έχουν οδηγήσει στη φύτευση πάνω από 200.000 δέντρα σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 30.000 παιδιά για το περιβάλλον και έχουν ενθαρρύνει ανθρώπους με ηγετικές δεξιότητες να δημιουργήσουν τοπικές ομάδες “We4all”.

Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Το “Ευεξία” και ο “We4all” μας δείχνουν ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε αλλαγή, τόσο στην κοινότητά μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required